EDI szolgáltatások A TS Tech-nél

Gördülékeny EDI kommunikáció

 

Feature Icon

EDI Kommunikáció

Feature Icon

Ügyfelek egyszerű bekapcsolása

A japán autóipari beszállító TS Tech százhalombattai gyártelepéről szállít üléseket Németországba, a Volkswagen hétüléses modelljeihez. A TS Technél két irányba folyik EDI Kommunikáció: egyrészt a gyártás során a TS Tech és saját beszállítói között, másrészt a szállítás során a TS Tech és a Volkswagen között. Saját beszállítóival a TS Tech eddig kizárólag VDA-standard (Verband der deutschen Automobilindustrie, magyarul: a német autógyártók szövetsége) üzeneteket használt. Ezek között van például a VDA4905 üzenet típus, amivel (hasonlóan a DELFOR EDIFACT üzenethez) a TS Tech hosszútávú megrendeléseket adhat le beszállítóinak, 3 és 6 hónapos időtávra, hogy a szállítóknak legyen elég idejük a megrendelt alkatrészek legyártásához. Mint beszállító, a TS Tech a Volkswagennel EDIFACT üzenetekkel kommunikál.

A VDA 4905 (szállítási megbízás), valamint a DELFOR és a DELJIT (Just-in-Time szállítási megbízás) üzenetek EDIFACT formátumba történő konvertálását az EDITEL EDI szolgáltató végzi. Az EDITEL-lel már évek óta sikeresen dolgozunk együtt.
Gordos László, a TS Tech Magyarország logiszitkai menedzsere

Az EDITEL teljesítményét most hivatalosan is elismerték a TS Tech éves beszállítói értékelésén, melyet a nemzetközileg érvényes IATF 16949 norma alapján végeztek el. A 2017-es értékelést az EDITEL, szolgálaltatásainak magas színvonalának köszönhetően, az egyik legjobb eredménnyel zárta. A vizsgált kritériumok alapján, melyek között a kommunikáció, a problémamegoldó képesség, az ár és a rugalmasság is szerepelt, az EDITEL 96%-os eredményt ért el. Gordos László örömtelien számolt be erről az eredményről: „Egy megbízható EDI partner, aki segítséget nyújt az autóiparra jellemező összetett gyártási folyamatok kezelésében, elengedhetetlen a sikeres teljesítéséhez. Az értékelés eredménye is azt támasztja alá, hogy az EDITEL tökéletesen megfelel ennek a követelménynek”.

Assembly line at TS Tech Hungary

A vállalat

A TS Tech egy japán vállalat, mely elsősorban autóülések és egyéb autóbelső részek, úgy mint ajtópanelek, fejtámaszok és tetőpanelek gyártására specializálódott. A TS Tech évente több, mint 4 milliárd eurós forgalmat bonyolít világszerte több, mint 16.000 foglalkoztatottal. Közép- és Kelet-Európában a TS Tech gyártelepe Magyarországon található, ahonnan jelenleg kizárólag a Volkswagen számára gyárt alaktrészeket.

EDI szolgáltatások a TS-tech részére

  • Az EDITEL Magyarország a TS Tech éves IATF 16949 alapján végrehajtott értékelésén szinte minden pontban a legmagasabb értékelést érte el (záró eredmény = 96%)
  • Kommunikáció a beszállítókkal VDA-standardokkal (DELFOR = szállítási megbízás)
  • Kommunikáció a gyártóval EDIFACT formátumban (DELFOR; DELJIT = Just-In-Time szállítási megbízás)
  • Az EDITEL konvertálja a VDA üzenettípusokat EDIFACT formátumba
  • Tervben van: további beszállítók bekapcsolása és az EDIFACT DESADV üzenet bevezetése a szállítók körében
Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.