EDI megoldások a TPCA részére

A beszállítók gyors bekapcsolása

Feature Icon

EDI Kommunikáció

Feature Icon

EDI Integráció

Feature Icon

Ügyfelek gyors bekapcsolása

Feature Icon

Web EDI portál 250 beszállító részére

Kiemelt pontosság és magas időbeli nyomás jellemzi a modern autóipar termelői láncát. Nem véletlen, hogy az egyik legfontosabb folyamatot JIT-nek (just in time, magyarul: pontosan a megfelelő időben) hívják. Nemzetközi beszállítók egész csoportját kell ahhoz koordinálni, hogy minden alkatrész pontosan a megfelelő időben érkezzen meg a gyártósorra. Ebben nagy segítséget nyújt az elektronikus adatcsere (EDI) használata, még az egyik legnagyobb autóipari vállalat, a TPCA esetében is. A cseh székhelyű japán Toyota és a francia PSA közös vállalkozása úgy döntött, hogy EDI beruházását a legújabb technikai vívmányok alapján korszerűsíti.

2016-ban az EDITEL nyerte meg az autóipari óriás TPCA (Toyota Peugeot Citroën Czech s.r.o) EDI szolgáltató tenderét. Az EDITEL számára az egyik első kihívás az adatok migrálása volt a régi EDI megoldásról az EDITEL eXite® EDI megoldására.

Az EDITEL megoldásainak sokszínűsége és lehetőségei, a magas szakmai nívó és a 30 éves gyakorlati tapasztalat az EDI projektek területén meggyőzött minket, hogy az EDITEL a legjobb választás a tenderen induló EDI szolgáltatók között.
Aleš Höfner, TPCA Kolín ügyvezető igazgatója

Gyors csatlakozás

Az átállás következő kulcslépése a beszállítók zökkenőmentes csatlakoztatása volt, valamint egy új Web EDI megoldás kidolgozása kifejezetten a TPCA partnerei számára. A webportál használatával csökkentek a költségek, és megszűnt a hibás adatbevitelből származó plusz munka a gyártás teljes folyamatában. Az üzleti kommunikáció a TPCA beszállítói és üzleti partnerei között az EDITEL EDI (elektronikus adatcsere) megoldásán keresztül gördülékenyen és pontosan (JIT) működik. A hagyományos logisztikai dokumentumokon túl, mint például a szállítólevelek, előrejelzéseket és megegyezéseket is küldhetnek egymásnak a rendszerben.

Az EDI egy nélkülözhetetlen technológia az autóipar számára, melynek teljes potenciálját a logisztikában és a készletezésben még csak ezután fogjuk megtapasztalni. A sikeres projekt során nagy hasznunkra lett az EDITEL PDF e-számla megoldása is. A jövőben mindenképpen folytatni szeretnénk az EDITEL-el megkezdett utat.
Miloš Bareš, Information Systems Department Application Systems

Az EDI előnyei a TPCA számára

  • Gördülékeny átállás a régi EDI megoldásról az EDITEL eXite® EDI rendszerére
  • Széles körű kommunikáció és támogatás a 250 beszállító csatlakozásakor
  • A minőség és a know-how átadásának fokozása az ügyfélszolgálaton
  • Műszaki támogatás helyi nyelven
  • Rugalmas, személyre szabható EDI infrastruktúra

A vállalat

Az autóipari gyártóvállalat, a TPCA (Toyota Peugeot Citroën Czech s.r.o), melynek hivatalos székhelye a cshországi Kolínban található a japán Toyota Motor Corporation (TMC) és a francia PSA Csoport közös vállalkozása. 2400 foglalkoztatottjával és éves 41 billiós cseh koronás forgalmával a TPCA Csehország harmadik legnagyobb autóipari vállalata.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.